Kiropraktikko

kiropraktikko, kiropraktiikka, fysioterapeutti jyvaskyla

@nikonummiphotography

Tuomo Pieti      

Olen peruskoulutukseltani fysioterapeutti (JAMK). Kyltymätön kehittymisen halu ajoi Iso-Britanniaan (University of South Wales) lukemaan kiropraktiikan maisteriksi (MChiro) fysioterapiaopintojeni jälkeen ja nälkä se vain kasvaa syödessä.

Erityisinä mielenkiinnon kohteina minulla on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi ja terveys, hermosto-, tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien sekä urheiluvammojen hoito ja ennaltaehkäisy. Hoidoilla pyrin poistamaan hermosto-, tuki- ja liikuntaelimistön häiriötiloja, en siis ainoastaan niistä aiheutuvia kiputiloja.

Klinikkatyön ohella olen ollut maajoukkue- ja seuraurheilijoiden tukena jalkapallossa, yleisurheilussa ja useassa muussa lajissa jo useamman vuoden. Olen myös työskennellyt juniorijalkapallovalmentajana (UEFA B) yli kahdeksan vuotta ja toiminut niin joukkueiden kuin yksilöidenkin fysiikkavalmentajana.

Kaudella 2022-2023 toimin JYP-liigajoukkueen kiropraktikkona ja KADY-liigajoukkueen fysioterapeuttina.

Erikoisosaamiseen kuuluu sensomotoriikka, soveltava kinesiologia, liikeanalyysi ja terapeuttinen harjoittelu, nivelten manipulaatio- ja mobilisaatiotekniikat sekä  akupunktion, että triggerpisteiden kuivaneulauksen (dry needling) soveltaminen kehon toimintahäiriöiden ja kipujen hoidossa.

Olen Suomen ainoa kiropraktikko, joka on myös sertifioitu urheilufysioterapeutti ja MDT terapeutti.

Olen Suomen Fysioterapeuttiliiton ja Kiropraktikkoliiton jäsen sekä terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen (Valvira) rekisteröimä Kiropraktikko ja Fysioterapeutti.

kiropraktikko-fysioterapeutti-äänekoski, ääneseutu, aanekoski


Facebook: https://www.facebook.com/KiropraktikkoPieti

Instagram: https://www.instagram.com/kiropraktikkopieti/


kiropraktikko, fysioterapeutti, jyvaskyla, kiropraktiikka, fysioterapia, jkl


Kiropraktikko & Fysioterapeutti Tuomo Pieti, Jyväskylä & Mikkeli

Chiropractor & Physiotherapist Pieti, Spine & Sports in Jyväskylä & Mikkeli